Regisztráció

Bezár

Belépés
Még nem regisztráltál?

Most egyszerűen megteheted, így lehetőséged nyílik hogy csatlakozz a Világnéző.hu közösségéhez ahol megoszthatod utazási élményeidet, és elolvashatod másokét.

Regisztrálok
Elfelejtettem a jelszavamat
Bezár

Sikerült!

Valami baj van!

Hozzáadás a kedvencekhez


Válaszd ki, melyik listádba szeretnéd tenni ezt a helyet

Ha új listába szeretnéd tenni ezt a helyet, hozz létre neki egyet!


Bezár
Frankfurt

Frankfurt közlekedés

Frankfurt, Németország, Közlekedés

Közlekedés

Frankfurt, Németország, Közlekedés

Légi közlekedés
A Frankfurti Repülőtér Európa egyik legfontosabb légiközlekedési csomópontja. Az utasok két terminálra érkeznek, amelyeket egy vezető nélküli mágnesvasút, a SkyLine köt össze. A városba a repülőtér elől induló buszokkal vagy taxival juthatunk be.

Tömegközlekedés
Frankfurt jól kiépített tömegközlekedési hálózatát minden európai nagyváros megirigyelheti. A belvárosi közlekedést az S-Bahn, a metró- és villamoshálózat, valamint az ezeket kiegészítő buszjáratok szolgálják ki.

Vonat
A Frankfurti Főpályaudvar Európa egyik legnagyobb forgalmú pályaudvara. A Németországben népszerű 300 km/h-val közlekedő ICE szerelvények természetesen itt is megállnak.

S-Bahn, U-Bahn, villamos és busz
A bevárosban 7 föld alatti S-Bahn megálló található, amelyeken 9 vonal szerelvényei közlekednek. A hálózat 4 ponton kapcsolódik a 7 városi metróvonallal (U-Bahn). Ezeket a villamosszerelvények és a buszjáratok egészítik ki.

Taxi
Taxit telefonon rendelhetünk, vagy beülhetünk egy szabad jelzésű autóba a taxiállomáson, esetleg az utcán is leinthetünk egyet.

Autó
Az autóhálózat jól kiépített és jó minőségű.

Autóbérlés
A Németországban is népszerű nemzetközi autókölcsönzőket több helyen is megtaláljuk a városban. A reptéren és a pályaudvar környékén bérelhetünk a legkönnyebben autót.

Forrás: Wikipédia

Útvonaltervezés

0 hozzászólás

Írj Te is hozzászólást, mondd el véleményedet a helyről!
Csatlakozz! és írd meg véleményedet!